Veiligheidselastiek voor kratten en andere bagage

Vorige Artikel 8 van 8
€ 2,95 (inclusief btw)

Elastische veiligheidsband om bijvoorbeeld kratten veilig vast te zetten op de boodschappentrolley van Andersen. De boodschappentrolleys van Andersen kunt u ook gebruiken om andere dingen dan de Andersen boodschappentas mee te vervoeren. De meeste trolleys zijn ook geschikt voor het vervoeren van kratten. Bij enkele trolleys is het draagvlak aan de zijkanten vlak waardoor deze nog flexibeler inzetbaar zijn voor andere vracht. 
 

Trolley met een onbegrensd draagvlak:
•  Alu Star Shopper
Scala Shopper Plus
Quattro Shopper

 

De bagage-elastiek is verkrijgbaar in de lengtes:
•  80 cm
180 cm

 

Assortiment in onze showroom
Wij hebben een groot assortiment in onze winkel, showroom in Driebergen. Wij hebben verschillende onderstellen en tassen op voorraad staan.


Winkel voor boodschappenwagens


Winkel voor boodschappenwagens
Winkel voor boodschappenwagens is de webshop van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. De winkel is elke dag open van 9 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen: 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgpluspunt.nl.

© 2012 - 2022 Winkel voor Boodschappenwagens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vanaf 1 augustus zijn wij op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.