Fietsbevestigers en accessoires

Om een boodschappenwagen met de fiets voort te trekken, heeft u twee speciale onderdelen nodig: een 1. koppelstuk en een 2. bevestigingsset (later op deze pagina toegelicht).

Van beide onderdelen bestaan meerdere typen, maar de twee onderdelen passen altijd precies in elkaar, ongeacht het type. Eenmaal bevestigd kunt u hierna met een simpele druk op een knop de trolley achter de fiets (en weer los) koppelen. Bovendien is de koppeling voorzien van een ingebouwde anti-kantelbeveiliging. Ook kunt u kiezen voor een slot als extra beveiliging.
 

Boodschappenwagen voor achter de fiets
 

1. Koppelstuk voor aan de shopper.
Het koppelstuk wordt gemonteerd aan het handvat van de shopper. Welk koppelingsstuk u nodig heeft is afhankelijk van het type handvat.


2. Bevestigingsset voor aan de fiets.
Om de boodschappenwagen met koppelstuk aan de fiets te koppelen heeft u een bevestigingsset nodig. Welke bevestigingsset u nodig heeft, hangt af van uw voorkeur èn van uw fiets.


Hieronder vindt u de verschillende fietsbevestigers en koppelstukken. Als u niet precies weet welke bevestigingsset u nodig heeft dan kunt u ons altijd bellen 0343 - 515 472. U kunt ook op de website van de leverancier kijken voor meer informatie: www.andersen-shopper.de.

Sorteer op
© 2012 - 2024 Winkel voor Boodschappenwagens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.